Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αγαπημένα Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2014!!!



Καλησπέρα ομορφιές μου!!! Είμαστε όλες και όλοι καλά?? Πω πω έχει κρύο και εμένα τουλάχιστον μου φτιάχνει διάθεση άκρως Χριστουγεννιάτικη!! Πρώτα ο Θεός την άλλη βδομάδα μάλλον θα στολίσω!!  Σήμερα έχω ένα post κατά βάση με προ'ι'όντα μακιγιάζ! Και όλα είναι από την Flormar!! Πάμε πάμε...



Φρου φρου και αρώματα!! Δυο πολυαγαπημένα αρώματα μιας και πάντα υπήρχαν στο σπίτι από την μαμά μου! Κάθε φορά που ψεκάζομαι μου έρχονται εικόνες από παλιά! Δυο αρώματα αρχοντικά θα έλεγα και πολύ πλούσια στην μυρωδιά! Το ένα το Amarige από τον οίκο Givenchy και το άλλο το Giorgio του Beverly Hills! Το δεύτερο δεν θα το βρείτε πλέον στην Ελλάδα, αλλά από site του εξωτερικού!



Ξηρό λαδάκι για το σώμα από τη Avon! Το συγκεκριμένο είναι με το άρωμα Original και είναι το all time classic της εταιρείας! Απορροφάται πολύ πολύ εύκολα , δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και έχει απίστευτη μυρωδιά! Το spray είναι μεγάλη βοήθεια στην εφαρμογή. Για Τυχόν παρεξηγήσεις αυτή είναι η δεύτερη συσκευασία γι'αυτό και είναι γεμάτη...



Illuminating Primer Make Up Base!! Ένα προ'ι'όν το οποίο και αγόρασα καθαρά από περιέργεια μιας και τόσα χρόνια φοράω το primer της Sephora! Θεωρώ ότι είναι το ίδιο καλά! έχει πολύ καλή εφαρμογή, δίνει λάμψη στην επιδερμίδα και την προετοιμάζει για να δεχτεί το Foundation! Αντίστοιχα από δίπλα είναι το foundation που χρησιμοποίησα και είναι το Perfect Coverage το οποίο είναι πολύ καλυπτικό, διαρκεί πολλές ώρες, είναι σταθερό και έχει SPF15! Το δικό μου είναι στην απόχρωση 101 pastelle!



Bronzer για κοψίματα?? Μα τι άλλο από το Bronzing Powder Face & Body?? Σαν υλικό δουλεύεται πολύ πολύ εύκολα για να κάνω τις σκιάσεις! Έχει πολύ ευχάριστη μυρωδιά και έχει ποσότητα που θα ξεχάσετε να το τελειώσετε!! 33 gr παρακαλώ...



Πάμε στα ρουζάκια για λαχταριστό χρώμα στα μαγουλάκια!! Αυτά που είναι στην λευκή συσκευασία είναι από την μόνιμη γκάμα της εταιρείας! Το ροδακινί είναι το νούμερο 46 και το ροζ δίπλα είναι το νούμερο 41! Είναι σε υφή terracotta, έχουν καταπληκτική απόδοση χρώματος και πολύ μεγάλη διάρκεια! Αυτό που είναι στην μοβ συσκευασία είναι από limited edition σειρά από την Lights of Flowers και είναι το νούμερο LF11. Ένα σας λέω μετανιώνω που δεν πήρα και το ροζ από αυτή την σειρά....



Πάμε να παίξουμε με τις σκιούλες!! Οι παραπάνω είναι οι terracotta mono eyeshadow και είναι αντίστοιχα στις αποχρώσεις Ε01 (λευκή), Ε10 (πορτοκαλί) και Μ102 (σομόν). Απόδοση χρώματος?? Απλά εξαιρετική!!



Και άλλες.... σκιούλες!! Ξεκινώντας από την πράσινη πάνω σας γράφω αντίστοιχα με τους δείκτες του ρολογιού και τα νούμερα!! Η πράσινες είναι το νούμερο 84, οι bronze το νούμερο 82, οι μπλέ το νούμερο 83, οι γκρι το νούμερο 87, οι ανάμικτες το νούμερο 88 οι ροζ-μοβ το νούμερο 81, οι μπλέ το νούμερο 89 και τέλος πάλι bronze το νούμερο 85. Όλες είναι σε υφή terracotta, δουλεύονται πολύ πολύ εύκολα με εξαιρετική απόδοση χρώματος!!



Χειλάκι πετροκέρασο...!!! Κραγιόν από την σειρά preety της Flormar! Πρώτο nude χρώμα στο νούμερο Ρ331, δεύτερο πορτοκαλί στο νούμερο Ρ321, τρίτο καφέ στο νούμερο Ρ306, τέταρτο φούξια στο νούμερο Ρ318 και τελευταίο σκούρο ροζ στο νούμερο Ρ312!! Αυτά είναι κρεμώδη κραγιόν με υψηλή απόδοση χρώματος αλλά με μέτρια διάρκεια.. Πρέπει να το ανανεώνετε!!



Και τέλος τα κραγιόν με μεγαλύτερη διάρκεια από την σειρά Revolution Perfect!! Το πρώτο κραγιόν σε απόχρωση vamp και είναι το νούμερο R13, το δεύτερο σε σκούρη μπορντό απόχρωση είναι το  νούμερο R16, το παγωμένο ροζ είναι το νούμερο R08 και τέλος το καρπουζί είναι το νούμερο R12!! Τα συγκεκριμένα απλώνονται κρεμώδη αλλά έχουν αποτέλεσμα ματ χωρίς να ξηραίνουν τα χείλια!! Πάρα πολύ καλή διάρκεια!!

Αυτά λοιπόν ήταν τα δικά μου αγαπημένα!! Εσείς έχετε κάτι από αυτά?? Αν ναι τι σας άρεσε περισσότερο!! Ανυπομονώ να διαβάσω τα σχόλια σας!!

Σας φιλώ,
  Όλγα!!

8 σχόλια:

  1. Τι μου θύμισες με την Amarige του Givenchy!!!

    Απο τα πρώτα μου αρώματα, τη φορούσα πριν 20 χρόνια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ είναι υπέροχο άρωμα!!! και γω από την μαμά μου το έχω πρωτομυρίσει και το συνεχίζουμε ακόμη!!

      Διαγραφή
  2. πωπω flrormar και κακό!!!αυτές οι σκιούλες είναι πραγματικά τέλειες, αλλά και το λαδάκι μου κίνησε το ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. flormar και κακό δεν λες τπτ. όλο το σπίτι γεμάτο είναι! τα αγαπώ πολύ αυτά τα προ'ι'όντα! σε ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή
  3. Το giorgio το θυμάμαι για πολλά χρόνια στο μπουντουάρ της μαμάς μου.....εξαιρετκή μυρωδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θεωρώ και γω ότι πρόκειται για ένα all time classic άρωμα το οποίο κακώς και δεν κυκλοφορεί πλέον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή