Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Beauty Haul!!!


Καλησπέρα my beauties!!! Είμαστε καλά?? Σήμερα η μέρα είναι χειμωνιάτικη με κρύο και βροχή!! Οπότε λέω αφού κάθομαι μέσα θα γράψω για κάποια πραγματάκια που αγόρασα και φόρεσα τελευταία!!!

Θα ξεκινήσω με προ'ι'όντα αρωματικού και μετά θα σας πω για τα προ'ι'όντα μακιγιάζ!!



Τα παραπάνω είναι προ'ι'όντα που εισάγονται από την εταιρεία sarantis και είναι ιταλικής προέλευσης! Πρόκειται για τα Tesori d'oriente! Εγώ αγόρασα το άρωμα white musc γιατί είναι από τα αγαπημένα μου! Πήρα την κρέμα σώματος η οποία είναι πολύ πλούσια και αυτήν να βάλεις μόνο μετά το μπάνιο είναι σαν να έχεις βάλει άρωμα! Είναι πάρα πολύ ενυδατική! Αντίστοιχα πήρα και το eau de toilette το οποίο είναι πολύ οικονομικό και είναι 100ml! Η διάρκεια του είναι απίστευτη! Από ότι είδα κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά αρώματα! Πολύ καλά προ'ι'όντα!


Το συγκεκριμένο άρωμα το πήρα από την Κωνσταντινούπολη από τα πολύ γνωστά καταστήματα Loris! Είναι αλυσίδα αρωματοπωλείων στην Τουρκία! Το συγκεκριμένο είναι ακριβώς ίδιο με το coco mademoiselle από Chanel! Χωρίς να τα παραλέω, κάνω μπάνιο, το φοράω και μυρίζει μέχρι την άλλη μέρα!! Εννοείται όταν πάω ξανά θα πάρω και άλλα!!


Αυτό το άρωμα το είχα πάρει το καλοκαίρι με το 25% από την Clarins και για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα φορέσει! Κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα στα αρώματα μου το βρήκα και το θυμήθηκα και είπα να ξεκινήσω να το φοράω! Είναι ωραίο δεν μπορώ να πω αλλά θα ήθελα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια λόγω του ότι δεν είναι και φθηνό! Τέλος πάντων θα το χρησιμοποιήσω και θα ψεκάζομαι πιο συχνά!


Στο τελευταίο κομμάτι του αρωματικού το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ είναι η κρέμα σώματος Si του Giorgio Armani που την είχε δώρο ένα περιοδικό ( δεν θυμάμαι ποιο..) και καθώς είχα το άρωμα και μου είχε αρέσει πολύ αλλά δυστυχώς το τελείωσα, πήγα στο κατάστημα zoniou και το πήρα σε τύπου άρωμα το οποίο μυρίζει καλύτερα από το γνήσιο! Έτσι συνδυάζω την κρέμα σώματος με το άρωμα και πραγματικά όπου και αν πάω μυρίζει όλος ο τόπος!!!

Τώρα πάμε στο κομμάτι του μακιγιάζ, και είναι τα τελευταία μου αποκτήματα από την Sleek!!!



Πρόκειται για τις δυο συλλεκτικές παλέττες που ήταν περιορισμένης κυκλοφορίας! Η πρώτη είναι η Celestial και η δεύτερη είναι η Sparkle 2!! Όσες έχετε δοκιμάσει σκιές από την συγκεκριμένη εταιρεία γνωρίζετε πολύ καλά την τρομερή απόδοση χρώματος που έχουν καθώς και την διάρκεια! Δεν θα πω κάτι παραπάνω!



Τώρα θα σας πω για κραγιόν και ρουζ που είναι και τα φετίχ μου!! Όπως ακριβώς ξεκινάει η φώτο βλέπετε το ρουζ στην απόχρωση Pixie Pink, ένα ροζ κουφετί!! Πρώτο κραγιόν είναι το Mystic και το δεύτερο το Exxxagerate! Και τα δυο σε ματ υφή με πολύ μεγάλη διάρκεια!! Δεύτερο ρουζ είναι το Pomegranate! Και είναι ένα τέλειο ροδί χρώμα!!



Και τελευταία σας άφησα τα μπορντό-καφέ-κόκκινα! Όπως ξεκινάει πάλι η φώτο το πρώτο ρουζ είναι το Fenberry από επίσης περιορισμένη συλλογή! Πρώτο κραγιόν το Stiletto, έντονο κόκκινο, δεύτερο κραγιόν το Russian Roulette, ένα πιο σκούρο κόκκινο, τρίτο κραγιόν το Vamp,μια σκούρη απόχρωση μελιτζανί και τελευταίο κραγιόν το Dare, ένα σκούρο καφέ!! Το δεύτερο ρουζ είναι το Flushed, ένα φωτεινό κόκκινο!!
Όλα τα προ'ι'όντα μακιγιάζ που σας έδειξα είναι από την Sleek και τα παραγγέλνω από την Αγγλία!!

Εν αναμονή αγάπες μου για τα αγαπημένα του Δεκέμβρη 2014!!

Φιλάκια,
 Όλγα!!

6 σχόλια:

  1. μόλις ανακάλυψα το blog σου!
    υπέροχα πραγματακια! τέλεια τα χρώματα από τις παλέτες!
    να τα χαρείς όλα!
    πολλά φιλιά!

    http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απ τα Tesori d'oriente το white musc μ αρεσει κ εμενα παρα πολυ!
    κ απο zoniou παιρνω καποια πολυ ιδιαιτερα αρώματα αλλα τελευταία εφτιαξα μια δικη μου προσωπική σύνθεση με επιλογές απο τις καθαρες τους εσανς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει πολύ ωραία αρώματα η zoniou!! είμαι πολύ πιστή πελάτισσα!! : )

      Διαγραφή