Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Αγαπημένα Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2015!!! Β' Μέρος!!!



Να 'μαι πάλι αγαπητές/οί  φίλες/οι με την συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μου σχετικά με τα αγαπημένα των τριών προηγούμενων μηνών!!!
Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό για να μην σας κουράζω...


Πέραν των αφρόλουτρων του Korres που σας έδειξα στο προηγούμενο post, χρησιμοποίησα αρκετά επίσης και τα παραπάνω από την εταιρεία vidal! Επίσης και αυτά ήτανε σε προσφορά 1+1 οπότε την εκμεταλλεύτηκα και αυτή! (μην δούμε προσφορά και πάει χαμένη...) Αγόρασα και τις πέντε μυρωδιές που έχει η εταιρεία στην Ελλάδα ( στο εξωτερικό υπάρχουν περισσότερες ) αλλά χρησιμοποίησα αυτές τις τρεις. Τις άλλες δυο αργότερα θα τις δοκιμάσω και θα σας μιλήσω! Το πρώτο είναι με άρωμα μούρα και musk, το δεύτερο με white musk και το τρίτο με πρωτεΐνες γάλακτος και κρέμα! Χαρίζουν πολύ καλή ενυδάτωση, πολύ ωραία μυρωδιά και είναι πολύ οικονομικά! Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!


Στη συνέχεια φυσικά τι άλλο από αποσμητικά! Επίσης σε συσκευασίες 1+1 δώρο! Το πρώτο είναι το dove talco, το δεύτερο επίσης dove talc soft και το τρίτο το neutro roberts delicate! Κοινός παρονομαστής όλων?? Το άρωμα πούδρας! Πολύ καλά αποσμητικά αλλά δεν σε καλύπτουν για όλη την μέρα! Εννοείται πως πλένεσαι ξανά και βάζεις!


Περιποίηση προσώπου παρέα με την Nivea Q10 plus αυτή την φορά! Με έβγαλε ασπροπρόσωπη για ακόμη μια φορά! Θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες εταιρείες ευρείας! Χρησιμοποίησα μαζί με την κρέμα και τον αντίστοιχο ορό! Καταπληκτική ενυδάτωση και λάμψη στο πρόσωπο, και μάλιστα θυμάμαι ότι ήταν πακέτο η κρέμα με δώρο τον ορό και ήταν και με -50% έκπτωση και μου κόστισαν και τα δύο περίπου 8 ευρώ...τίποτα δηλαδή...


Περαιτέρω περιποίηση προσώπου παρέα με Age Perfect Extraordinary Facial Oil από την L'oreal και αντηλιακή προστασία με Solene! Λοιπόν το λαδάκι εννοείται δεν το χρησιμοποιούσα σε καθημερινή βάση αλλά μόνο όταν ένιωθα λίγο ξηρό το πρόσωπο μου! Είναι με έλαια λουλουδιών , έχει σχετικά ευχάριστη μυρωδιά και δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα. Είναι η δεύτερη φορά που το αγόρασα! Όσον αφορά το αντηλιακό είναι με δείκτη προστασίας 50 περιέχει βιταμίνες εννοείται δεν καίγεσαι δεν κοκκινίζεις αλλά δεν σε καλύπτει επαρκώς από την δημιουργία κηλίδων στο πρόσωπο, και το θεωρώ μεγάλο μείον αυτό όπως επίσης στο ίδιο πράγμα δεν σε καλύπτει και το 50άρι αντηλιακό με γιαούρτι του Korres!



Και άλλα κραγιονάκια μαζί με τα προηγούμενα! Αυτά είναι από την εταιρεία MD professionnel και περιέχουν υαλουρονικό για ζουμερά χείλη! Έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος, σχετικά καλή διάρκεια ( πάντα το έχεις όμως στην τσάντα σου ) και επίσης κυκλοφορούν με μεγάλη γκάμα χρωμάτων! Η τιμή τους είναι προσιτή, αν θυμάμαι καλά γύρω στα 7-8 ευρώ! Τα νούμερα ξεκινώντας από το κόκκινο είναι 08,09,05,13,02 !


Και για το τέλος τα νυχάκια μας! Καλοκαίρι δεν νοείται χωρίς χρώμα στα νύχια! Και οι πέντε αποχρώσεις είναι από την Avon! Μην με ρωτήσετε νούμερα διότι έκανα την γκάφα και πέταξα τα κουτάκια τους...

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα! Ελπίζω να μην σας κούρασα ιδιαίτερα! Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά! Θα χαρώ να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις!

Σας φιλώ,
  Όλγα!

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο ποστ! Τα κραγιόν από την MD professionnel φαίνονται υπέροχα :)

    Φιλάκια,
    www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή